16 Mayıs 2017 Salı

Youtube ve benzeri sitelerden video nasıl indirilir ?

Youtube ve benzeri sitelerden video indirmek için bir çok yol olmakla beraber ; bu yöntemlerin bir çoğunda kullanıcı ya istenmeyen içerikle mücadele etmek zorunda bırakılır, yada özel bilgi ve ilgilerini başkalarına kaptırır. Bu nedenle en sade ve rahatsız olmadan işimizi görebileceğimiz site adresleri şunlardır.

Bu nedenle  en sade ve rahatsız olmadan  işimizi görebileceğimiz  site adresleri şunlardır.







Yada meşhur indirme programlarından IDM (İnternet download Manager) de bu işi yapar . Lakin paralıdır. El yakar. Yada (crack)  kırakla kurekle uğraşmak gerekir. Bilgisayar okur yazarlığınız zayıfsa böyle maceralara atlamak sıkıntı yaratabilir. Ayrıca Telif Hakları konusu da baş ağrıtabilir.

Onun için bunun yerine ücretsiz ve beleş bir alternatif olan  EagleGet download manager kullanılabilir. Performansı son derece yüksek bir download yöneticisidir. Bununla Youtube ve benzeri video sitelerinden video indirmek mümkündür. Tavsiye ederim.

Bu siteyi ziyaret edeceksin. Programı bilgisayarına indireceksin.
Programı kurmak lazım vs.

Amaç sadece video indirmek olunca yukarıdaki linkleri yada onlar çalışmazsa başkalarını veya benzeri olanları tercih ediyorum.
Daha kolay oluyor.


Nasıl yapacağız. Çok basit. Youtube videosunu izlerken adres çubuğundaki video adresini aşağıdaki resimdeki gibi kopyalıyoruz.



örneğin  offliberty.com   adresini  açın
Buradaki kutucuğa indireceğiniz videonun adresini yapıştırın.


I want Video File düğmesine tıklayın. 


size soracaktır. MP3 mü indireyim ( yani izlediğin videonun sadece sesi) yada MP4 mü yani videonun kendisi (hem ses hemde goruntü)

birini seçin ve tıklayın internet hızınıza ve seçtiğiniz videonun büyüklüğüne bağlı olarak indirme işlemi gerçekleştirilecektir.

Yukarda verilen diğer bağlantılarda da hemen hemen aynı şekilde video indirilebilir.
Ancak bu tip yerlerden video indirirken istenmeyen içerikle de mücadele etmek gerekebilir.


Kolay Gelsin.